(+45) 74 62 52 64 mail@traevaerket.dk

Tagarbejde

Nyt tag til dit hjem
Hos Træværket ApS er vi særligt dygtige på området tagløsninger, og hertil kan vi tilbyde dig et kvalitetsbevidst stykke håndværk, hvad enten det skal være et nyt tag helt fra bunden eller renovering af dit gamle tag.

​Vores medarbejdere er alle fagspecialister inden for området og har mange års erfaring med denne type opgave, især med lægning af nye tage i områder nær Sønderborg og Aabenraa.

​Vi leverer et nyt tag af den højeste kvalitet
Skal du have renoveret dit nuværende tag eller lavet  et helt nyt tag og tænker du, at det vil være en god idé at inddrage et professionelt tømrerfirma, med stor erfaring på området?

​Så er du kommet til det rette sted. Vi kan levere alle former for tagtyper, både tegl, beton, eternit og andre typer tage, og det gælder både 1-, 1 ½- og 2-planshuse.

​Uanset om det skal være et nyt tag lavet helt fra bunden af med undertag også, eller blot en udskiftning af din nuværende tagløsning, så kan vi levere et professionelt stykke arbejde.

​Skulle projektet imod al forventning indebære nogle processer, som vi ikke selv kan klare, så kan en af vores mange dygtige samarbejdspartnere løse det.

Sammen finder vi den rette løsning på dit tag
Et tag betyder alt for ens hus, og kvaliteten af taget skal derfor være helt i top. På vegne af vores tømrere garanterer vi hos Træværket ApS, at du får et tag af bedste kvalitet.

​Vi leverer allerede utallige af tagløsninger og udfører mange opgaver med montering af nyt tag til området omkring Aabenraa og Sønderborg, og vi kommer gerne ud med et tilbud på dit projekt.

​Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag​
Klik ind på kontakt os og udfyld vores kontaktfomular, og du vil høre nærmere. Du kan også ringe til os på telefon 74 62 52 64 og tage en uforpligtende snak med os om dine ønsker i forhold til et nyt tag. Endeligt er du også velkommen til at sende en e-mail til mail@traevaerket.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.