(+45) 74 62 52 64 mail@traevaerket.dk

Renovering

Renovering af hus ved professionel fagmand
Hos Træværket ApS i Aabenraa nær Sønderborg kan vi tilbyde enhver form for renovering af hus, hvis du skulle have tanker omkring dette.

​Et hus kræver vedligeholdelse, og er du blevet enig med dig selv om, at badeværelset, entreen, stuen eller et andet rum trænger til en kærlig hånd, så er vi stolte over at kunne tilbyde dig vores hjælp, og vi vil tage imod enhver opgave med et smil.

​Vi har mange års erfaringer med renovering af huse og villaer, og vi tilbyder renoveringer af alle typer – både store og små – i Sønderborg og i en radius på ca. 60 km., herunder i Aabenraa.

Forskellige løsninger ved husrenovering
Hver mand har sin smag, og derfor har vi også stiftet bekendtskab med utallige af renoveringstyper, og vi har derfor stor erfaring på området.

​Ligeledes har vi en lang række dygtige samarbejdspartnere, som også vil stå klar til at hjælpe med både materialer, maskiner og ekstra hænder, hvis det skulle blive nødvendigt.

​Vi tilbyder alle former for renovering af hus til private, ligesom vi også klarer opgaver inden for erhvervslivet med offentlige bygninger og virksomheder. Vi har ligeledes erfaring med totalrenoveringer, hvis du skal til at flytte ind i et ældre hus og ønsker en renovering af hus fra bunden.

En renovering af hus med tæt dialog
Gennem renoveringen af dit hus vil der være mulighed for, at du indgår i et tæt samarbejde med os, hvor vi vil lytte til alle dine tanker og idéer, og vi vil ligeledes komme med vores råd omkring renovering af dit hus.

​Få et uforpligtende tilbud på døre & vinduer
Klik ind på kontakt os og udfyld vores kontaktfomular, og du vil høre nærmere. Du kan også ringe til os på telefon 74 62 52 64 og tage en uforpligtende snak med os om dine ønsker i forhold til et nyt tag. Endeligt er du også velkommen til at sende en e-mail til mail@traevaerket.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.