(+45) 74 62 52 64 mail@traevaerket.dk

Profil

Træværket ApS
Firmaet er ejet af René Ivanhoe Karstensen efter han at have overtaget firmaet i 2016.

Går du med tanker om et større byggeprojekt, som skal varetages af kompetente fagfolk med stor ekspertise på området?

Så kan vores tømrer  i Aabenraa nær Sønderborg hjælpe dig godt på vej.

​Vi tre fuldtidsansatte medarbejdere, som alle har mange års erfaring som tømrer, og der er garanti for dygtigt og professionelt håndværk.

Professionel tømrer med smil på læben
Vi har stor ekspertise inden for arbejdet som tømrer, og særligt tagrenoveringer samt montering af nye døre og vinduer er vores spidskompetencer.

Med mange års erfaring samt stor kundetilfredshed, garanterer vi en god løsning. Hver tømrer vil hjælpe dig med ethvert projekt og gør det med et smil på læben.

Vi har faste, stabile leverandører
Vi har flere faste leverandører og kan derfor skaffe alle former for materialer. Ligeledes har vi en lang række samarbejdspartnere inden for andre fagområder, og derfor tilbyder vi som tømrer også hovedentreprise.

Din lokale og dygtige tømrer
Vi har hovedsæde i Aabenraa nær Sønderborg og tilbyder derfor vores hjælp til områder i en radius af ca. 60 km. Bor du i nærheden og har brug for en dygtig tømrer til at varetage din opgave, så kører vi glædeligt ud og ser på det og giver vores tilbud på en løsning.

​Ønsker du hjælp til et projekt, så tøv ikke med at kontakte os gennem kontaktformularen, som du finder her på siden, på telefon 74 62 52 64 eller e-mail mail@traevaerket.dk.  Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.