(+45) 74 62 52 64 mail@traevaerket.dk

Døre & vinduer

Døre og vinduer efter dine ønsker
Hos Træværket ApS kan vi tilbyde dig udskiftning af dine døre og vinduer i områder nær Aabenraa og Sønderborg. Så går du med tanker om, at dit hjem trænger til nyt af dette, kan vi strikke et tilbud sammen på en samlet løsning, og du får selv mulighed for at bestemme netop de typer vinduer og døre, du ønsker monteret.

​Skulle du blot ønske en renovering af dine nuværende døre og vinduer, så kan vi også klare dette.

Nye vinduer og døre med stil
Der findes mange forskellige designs af døre og vinduer, men sammen med vores samarbejdspartnere kan vi levere netop de typer, som du synes bedst om. Vi tilbyder både sålbænke, fugning og finish, så du kan få den flotteste løsning, som samtidig passer med resten af huset.

Udskiftning af dine døre og vinduer
Bor du i områder nær Aabenraa eller Sønderborg, så kan vi, uanset hvilke typer af døre og vinduer du har monteret i dag, hjælpe dig med at udskifte disse til netop den nye type, som du måtte ønske dig.

​Vores tømrere har stor erfaring lige netop denne type opgave og vil kunne rådgive og vejlede dig professionelt og komme med gode inputs og forslag til en optimal løsning.

​Vi klarer alt arbejdet og har maskiner til alle størrelser af vinduer, således at du kan få monteret ekstra store vinduespartier også, hvis det ønskes.

​Få et uforpligtende tilbud på døre & vinduer
Klik ind på kontakt os og udfyld vores kontaktfomular, og du vil høre nærmere. Du kan også ringe til os på telefon 74 62 52 64 og tage en uforpligtende snak med os om dine ønsker i forhold til et nyt tag. Endeligt er du også velkommen til at sende en e-mail til mail@traevaerket.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.